Program

Luni - Vineri: 7.30 - 19:30

Contact

Tel: 0720 528 738
Bd. Ferdinand I 156
Sector 2, Bucuresti.
superstarteduc@yahoo.com

Despre noi

Centrul educațional Super Start este pozitionata intr-o zona usor accesibila si dispune de un spatiu generos si special amenajat pentru copii de varsta prescolara (intre 18 luni si 6 ani). Acestia sunt indrumati cu dragoste si profesionalism spre o integrare in societate bazata pe forte proprii. Oferim copiilor dvs. atat un cadru instructiv-educativ, la cel mai inalt nivel, activitati creative si recreative propice dezvoltarii armonioase, cat si garantia sigurantei lor.

De ce „Super Start”?

Deoarece copilaria reprezinta startul oamenilor in viata si aceasta perioada este esentiala pentru dezvoltarea ulterioara a oricarui individ. Astfel, copiii sunt implicati in experiente de invatare care stimuleaza curiozitatea si creativitatea, ajutandu-i sa se dezvolte natural si armonios. Aceste experiente sunt concepute in asa fel incat sa permita fiecarui copil sa-si puna in valoare calitatile personale, sa reactioneze responsabil in situatii diverse de viata, sa-si asume roluri in cadrul grupului de joaca, sa comunice si sa se apropie de ceilalti copii. Ne propunem sa le indreptam celor mici pasii spre socializare prin combaterea prejudecatilor si stereotipurilor, respectand principiul incluziunii si echitatii.

Activitati

Activitatile se desfasoara in limba romana alternativ cu limba engleza chiar si pentru copiii cei mai mici. Astfel se urmareste insusirea principalelor cunostiinte despre mediul inconjurator in ambele limbi simultan. Pe parcursul anului vor fi desfasurate diverse evenimente extracurriculare care au ca scop spargerea barierelor de comunicare intre parinte, copil si educator:

  • Sarbatoarea Dovleacului
  • Carnavalul Personajelor de Poveste
  • Ajutoarele lui Mos Nicolae
  • Serbarea de Craciun
  • Expozitie de Martisoare
  • Balul Primaverii
  • Ziua Prieteniei
  • 1 Iunie
  • Serbarea de Absolvire

Anul scolar

Anul scolar in Centrul educațional Super Start incepe la data de 1 Septembrie si se termina la data de 31 August. Centrul educațional isi desfasoara activitatea pe tot parcursul anului, cu excepția zilelor de sarbatori legale. Centrul educațional ofera patru tipuri de program in functie de nevoile dumneavoastra si ale copilului la care puteti adauga alte cursuri sau activitati optionale, in functie de preferinte sau de talentul si aptitudinile micutului.

Inscrierile pentru anul scolar curent se pot face in orice moment al anului, in ordinea primul venit, in functie de numarul de locuri disponibile. Acestea se efectuează pe baza formularelor disponibile pe site si la sediul unitatii.

Centru educațional

Centrul educațional Super Start este poziționat într-o zonă ușor accesibilă și dispune de un spațiu generos și special amenajat pentru copii de vârstă preșcolară (între 18 luni și 6 ani). Centrul educațional își desfășoară activitatea pe tot parcursul anului, cu excepția zilelor de sărbători legale. >

Super Start

Sunt Georgiana Vasilescu, profesor pentru învățământ primar și preșcolar cu o experiență de peste 9 ani ca educatoare și mândra mămică a unui băiețel de 4 anișori. Întotdeauna am privit această profesie ca pe o vocație, dar am înțeles-o cu adevărat abia când am devenit la rândul meu părinte. >

After School

Oferim copiilor dumneavoastră atât un cadru instructiv-educativ, la cel mai înalt nivel, activități creative și recreative propice dezvoltării armonioase, cât și garanția siguranței lor. Copiii sunt îndrumați cu dragoste și profesionalism de către profesori cu experiență. >
Centru educațional Super Start © 2016 - 2024