Program

Luni - Vineri: 7.30 - 19:30

Contact

Tel: 0720 528 738
Bd. Ferdinand I 156
Sector 2, Bucuresti.
superstarteduc@yahoo.com

Salina

Mini salina

Beneficiu pentru sanatatea copiilor

Aceasta camera cu bulgari de sare adusi direct de la Salina Unirea din Slanic Prahova este locul unde copiii de la gradinita Super Start se joaca si respira aerul imbogatit cu aerosoli salini. Nu este un tratament propriu-zis ci avem ca scop mentinerea sanatatii si intarirea sistemului imunitar.

Aer curat

Testele specifice de puritate a aerului arata ca in Salina Unirea din Slanic Prahova poate fi respirat cel mai curat aer din lume. Construită la 208m in adancime, salina Unirea este una dintre cele mai intinse saline din Europa, respectiv acoperă aproximativ 80.000 de metri patrati.

Aerosoli

Terapia cu aerosoli salini reactiveaza sistemul imunitar, ii creste rezistenta la stres si il protejeaza de infectii. Salinoterapia se numara printre cele mai eficiente tratamente in afectiunile respiratorii. Aerul sarat stimuleaza eliminarea secretiilor de la nivelul bronhiilor si odata curatata zona se reduc inflamatiile si iritatiile prezente pe caile respiratorii. Curele in saline sunt recomandate in tratamentul rinitelor alergice, sinuzitelor, dermatitelor si chiar a ranilor deschise sau a arsurilor.